Att vara medlem, sponsor eller donator i Swedish Coast and Sea Center innebär att du stödjer vår vision om ekologiskt hållbara hav och kuster

Du är förmodligen också intresserad av att bevara vårt svenska kulturarv som ofta vilar under ytan och riskerar att bli utsatt för plundring

Vill du vara med och göra skillnad?


Medlemskap, donationer och sponsorer är SCSC ekonomiska ryggrad, utan er hjälp och engagemang kan inte föreningen driva de projekt som man över tiden önskar genomföra och som är så viktiga för oss alla.

Som medlem är du också välkommen att engagera dig i verksamheten, det är du själv som bestämmer i vilken omfattning, behov finns alltid. Hör av dig och berätta vad du är intresserad av.

Som medlem för du löpande information via e-post och hemsida om vad föreningen tar sig för och planerar. Du kommer också att få förtur till att engagera dig i de projekt där SCSC behöver hjälp.

Som sponsor eller donator kan du välja att stödja föreningen i stort eller i specifika insatser och enskilda projekt. Givetvis så kommer SCSC lyfta fram sina sponsorer och donatorer i olika former av föreningsknuten kommunikation, inte minst på vår hemsida.

Önskar du bli en sponsor eller donator till SCSC, använd ansökan här bredvid, vi kontaktar dig sedan.

Avgifter

Medlem privatperson: 250 kronor/år.

Stödmedlem företag/organisation: 5000 kronor/år, får också en klickbar länk på vår hemsida.

Swish: 123 471 47 05  (Glöm ej att lämna din mailadress i meddelandet)

Betalning kan också göras till BG 362-5688.

Var vänlig och märk betalningen med ditt namn och personnummer alternativt företag/organisations namn och organisationsnummer, fyll sedan i ansökan här bredvid.

Tack för att du är en av oss!

 

 

Samarbetspartners / Sponsorer